Johanna Järvinen-Taubert

Intohimoni on lyhyesti muotoiltu: se on oppimisen edistäminen.

Oppiminen ilmiönä on kiehtonut minua jo nuoresta. Miten eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten oppimista voi tukea? Millaiset opetus- ja oppimismenetelmät edistävät oppimista?

Oppimista herkesin ihmettelemään jo kouluaikana. Opetusharjoittelijoiden seuraaminen herätti uteliaisuuden oppimista ja sen ohjaamista kohtaan. Opiskeluni ja työni on ollut luontevaa jatkoa tälle kiinnostukselle: KM, aineenopettajan opinnot, kasvatustieteen jatko-opinnot, työ tutkijana, opettajana, kouluttajana ja opettajankouluttajana.

2000-luku on vierähtänyt oman yrityksen ja aikuiskoulutuksen parissa. Minulla on ollut ilo kouluttaa asiantuntijoita eri aloilta, toteuttaa täydennyskoulutusta opettajille ja esitellä suomalaista koulutusjärjestelmää ulkomaalaisille. Pyrin toimimaan kuten opetan: tarjoamaan aitoja oppimisen mahdollisuuksia ja eteenpäin vieviä oivalluksia koulutusten osanottajille. Aktivoivat ja toiminnalliset opetusmenetelmät ovat lähellä sydäntäni, samoin yhteistoiminnallisuus, yhteistyön ja yhteisöllisyyden kehittäminen.

 

Johanna Järvinen-Taubert
Koulutusjohtaja | Pedagogical Director, partner
johanna.jarvinen-taubert@learningscoop.fi
+358 40 833 7800
www.learningscoop.fi