Yritys

Learning Scoop

Kun innokkuus, luovuus, asiantuntemus ja kehittämisen palo laitettiin yhteen, syntyi Learning Scoop – tuttavallisemmin Scoop.

logo-front

Learning Scoop syntyi edistämään oppimista ja osaamista sekä tekemään koulutusvientiä ja tuontia, Suomesta maailmalle ja maailmalta Suomeen. Toinen jalka suomalaisessa mullassa, toinen mailman tuulissa on hyvä ristiinpölyttää parhaita käytänteitä jatkuvan parantamisen hengessä – asiakkaidemme eduksi. Katso tästä, mitä palveluja tarjoamme kansainvälisille asiakkaillemme.

Yrityksen logoksi kehitimme mukaelman kuuluisan Fibonaccin luvun graafisesta muodosta. Tuo lukusarjahan kuvaa universaalia vakiota, joka lähenee kultaista leikkausta. Koulutuksen maailmassa on aina pyritty löytämään kultaisia leikkauksia, malleja jotka kestävät aikaa ja ovat tarkoituksenmukaisia mutta helppokäyttöisiä.

Uuden luominen on usein jo kokeillun uudelleenkäyttöä – hyvien käytänteiden kierrätystä. Toiminnassamme uskomme Fibonaccin luvun kumuloituvan sarjan mukaisesti rikastavuuteen ja yhteistoiminnallisuuteen, yhdessä parempaan oppimiseen.

Lue toiminta-ajatuksestamme

Yhdessä parempaan oppimiseen:

Logo1CCE_logoEducation_Export_Finland_Member_rgb_web_logo_500x225(1)TAF_pic_www_