Ellimaija Ahonen Nuorkauppakamareiden Kansalliseksi päälliköksi

 

“Arvokkainta maan päällä on ihmisen persoonallisuus; ihmiskunnan palveleminen on elämän parasta työtä.”  Tämä on ote JCI Creedistä eli kansainvälisen nuorkauppakamariverkoston yhteisestä ajatelmasta.  Olet saattanut bongata kiteytyksen myös asiantuntijaesittelyssäni; oman persoonan peliin laittaminen sekä ihmisten palveluhalu ovat minulle ominta maaperää.

Reilu viikko sitten pidettiin Helsingissä kansallinen vaalikokous ELE ja samassa viikonlopun mittaisessa konferenssissa valittiin ensi vuoden tekijät. UntitledTulin valituksi Suomen Nuorkauppakamarit ry:n Kansalliseksi päälliköksi 2015, vastuualueena projektit ja toiminta. Kyseessä on vuosi per virka -järjestelmä, eli tulevan vuoden aikana minulla on mahdollisuus kehittää olemassa olevia projekteja, luoda yhteistyössä uusia, tarjota työkaluja paikallisille kamareille ympäri Suomen, osaamiseni  kautta vaikuttaa siihen, miten nuorten aikuisten johtamis-, kouluttautumis- ja itsensä kehittämisen järjestö toimii tulevaisuudessa ja miten vaikutamme positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan. Henkilökohtaisena missiona minulla on kehittää paikalliskamareiden puheenjohtajien ihmisjohtamisen taitoja rakentamani Johtajaksi kasvanut -konseptin avulla. Kuluvana vuotena olen toiminut Pirkanmaan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana, joten JCI-uralla eteneminen on luontainen jatkumo ja tukee ammatillista kehittymistäni. Aktiivisia toimintavuosia minulla on jäljellä vielä 8, joten katsotaan kuinka korkealle siivet kantavat!

Kehittämisotteella,

Ellimaija

 

Nuorkauppakamarien maailman kattojärjestö Junior Chamber International (JCI) on kansainvälinen nuorten aikuisten verkosto, joka kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Kansallisia organisaatioita on yli sadassa maassa, mutta toiminta tapahtuu aina paikkakunnittain omissa yhdistyksissään, nuorkauppakamareissa ympäri maailman. Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2 500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostuu noin 5 000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkosto. JCI perustettiin vuonna 1915, joten vuonna 2015 juhlitaan maailmanlaajuisesti 100-vuotisjuhlia. Lue lisää toiminnasta täältä!

 

 

 

 

 

Leave a Comment





This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.